Друкувати Друкувати



Урочиста лінійка з нагоди Дня Знань!



Урочиста лінійка з нагоди Дня Знань у Дрогобицько-механіко-технологічному коледжі

31 серпня Дрогобицький механіко-технологічний коледж  провів святкову лінійку присвячену початку навчального року. Свято відкрив директор коледжу Степан Степанович Яким, після чого прозвучав гімн України. Директор коледжу у своїй промові згадав тих, хто не дочекався радісної події першого дзвоника, в тому числі і нашого колишнього випускника Василя Вовка с. Кобло. Пам’ять полеглих бійців, які віддали своє життя за незалежність України вшанували хвилиною мовчання.

Несподіваним на святі було вручення пям’яток підготовлених студентським активом.

Юний друже!

Ти живеш у складний і напружений час.

Революція гідності змінила наш народ. Україна стала іншою. Недавно ми відсвяткували 23 рік незалежності. Ще ніколи це свято не було таким величним, як сьогодні. Ще ніколи жовто-синя барва не була такою милою і дорогою кожному серцю, як сьогодні.

Друже! Ти розумієш ту небезпеку, яка нависла над Україною. Сьогодні українці рятують Європу від варварів 21 століття. Найважливіше зараз – зупинити війну і захистити Україну, її територіальну цінність.

Пам’ятай про тих, хто віддав життя  за Україну! Герої не вмирають!

Сьогодні ти і твої ровесники – наша надія, а завтра віримо: ти вчитимешся, ти працюватимеш, ти захистиш нашу держав та збагатиш наші здобутки.

Памятай: ми чекали саме тебе у нашому навчальному закладі. Бережи і примножуй наші традиції, стань таким, щоб гордилися тобою батьки і ти сам відчув себе добрим студентом і справжнім патріотом коледжу, нашого міста, нашої незалежної держави.

Слава Україні!

Героям слава!