Друкувати Друкувати



Тиждень циклової комісії гуманітарних дисциплін і діловодства


Тиждень циклової комісії гуманітарних дисциплін і діловодства

З 12.03 по 17.03 у нашому коледжі проходив Тиждень циклової комісії гуманітарних дисциплін і діловодства. Заходи, проведені впродовж тижня, були цікавими, змістовними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку студентів.

12 березня проводився конкурс читців поезії Т. Шевченка та про Т. Шевченка.  Присутні не просто вшанували пам’ять великого Кобзаря, а всім серцем відчули його невмируще слово. Студенти емоційно декламували вірші поета. Особливо майстерно і талановито прочитали поезії Т.Шевченка Бермес М. (гр.БО-11), Чернихівська В. (гр. ДВ-21), Павлікович А. (гр. ПК-32), Линь І. (гр. ЕК-21), Корб’як І. (гр. ПК-11). Організатор конкурсу Лемак О.С. подякувала всім за активну життєву позицію та любов до Тарасового слова.

14 березня під керівництвом викладачів іноземної мови відбувся творчий вечір”Слово велетнів української нації мандрує світом”. Дух Т.Шевченка, Лесі Українки, І.Франка витав серед присутніх в залі, надихав любов’ю до рідної землі.

15 березня відбувся урочистий вечір “Тарасовими шляхами”, який підготувала викладач Ястремська О.Л. Студенти декламували поезії Кобзаря, лунали пісні на слова поета”Зоре моя вечірняя”, “Реве та стогне Дніпр широкий”, “Заповіт”.

16 березня у групі ДВ-21 викладач Черватюк Л.Я. провела блеф-клуб з документознавства. Студенти відгадували правильність тверджень і понять з предмета.

Проведені заходи залишили яскраві враження у студентів, показали високу результативність роботи викладачів.

Виховний захід “Бал літературних героїв” з поважної причини переноситься на початок квітня.