Друкувати Друкувати



Зустріч міського голови з молоддю міста


Зустріч міського голови з молоддю міста

У вівторок, 12 лютого, у Мармуровій залі Дрогобицької Ратуші відбулась зустріч міського голови Дрогобича Тараса Кучми та заступника міського голови Василя Качмара з молоддю міста. Студентське самоврядування механіко – технологічного коледжу взяло активну участь у заході.

У ході зустрічі міський очільник спільно і заступником обговорили співпрацю молоді з міською радою та її бачення подальшого розвитку Дрогобича.

Зокрема мова йшла про напрацювання спільних проектів зі встановлення дитячих, спортивних та тренажерних майданчиків біля навчальних закладів, облаштування зон для відпочинку молоді.

Крім того, було обговорено питання екологічної ситуації у місті та необхідності інформування населення щодо сортування ТПВ. У ході розмови молоді дрогобичани виявили бажання долучитися до загальноміських Передвеликодніх толок, зокрема у Парку Новонароджених та на стадіоні «Галичина».

З метою ефективної комунікації та поінформованості Тарас Кучма закликав молодь стежити за офіційними новинами міста на інтернет-порталі Дрогобицької міської ради, зокрема про оголошення конкурсів, у яких молодь може брати участь.

Відтак міський голова закликав молодь подавати свої ідеї та пропозиції щодо розвитку міста.